SALO

salo color Українська м’ясна ресторація SALO запрошує скуштувати традиційні смаки української кухні у поєднанні з локальними інгредієнтами.

5 видів сала, 32 види горілки, страви з дичини

Пропонуємо скуштувати українське сало: з м’ясним прошарком, задимлене, з паприкою та часником, з кропом та сало угорської мангалиці. Цінителів алкогольних напоїв ми запрошуємо у VODKA room, де ми зібрали 37 види горілки. Хороший настрій гарантуємо.

Працюємо з 10:00 по 23:00

+38 067 350 33 88

 

За всіма новинами слідкуйте на наших сторінках у Facebook та Instagram.

 

Menu

Дичина та локальні продукти

Будьте обережні, замовляючи страви з дичини, ви ризикуєте натрапити на мисливську дробинку. Ми вполювали і приготували оленину, косулю, дикого кабана, та поєднали страви із ягідними соусами і локальними продуктами. Особливої уваги заслуговують наші десерти, адже ми готуємо їх за рецептами дійсного чемпіона України – кондитера Ігоря Заріцького.

Сет українського сала

5 видів сала, поданих з житніми грінками та трьома чарками горілки

Грибна юшка з качкою та лісовими грибами

Ароматна юшка з карпатськими грибами та м’ясом качки

Деруни з м’ясом кабана

Традиційні деруни, начинені м’ясом кабана з ягідним соусом та сметаною

Ресторація SALO ТК «Буковель» (житлова резиденція №1), с. Поляниця, Івано-Франківська обл.

1