SALO

salo color
Українська м’ясна ресторація SALO запрошує скуштувати традиційні смаки української кухні у поєднанні з локальними інгредієнтами.

5 видів сала, дегустація горілки, страви з дичини

Пропонуємо скуштувати українське сало: з м’ясним прошарком, задимлене, з паприкою та часником, з кропом та сало угорської мангалиці. Цінителів алкогольних напоїв ми запрошуємо у VODKA room, де ми підготували дегустацію горілки. Хороший настрій гарантуємо.

+38 067 350 33 88

facebook.com/SALO.Bukovel

Працюємо з 11:00 до останнього гостя


Дичина та локальні продукти

Будьте обережні, замовляючи грибну юшку із качкою, ви ризикуєте натрапити на мисливську дробинку. Ми вполювали та приготували оленину, косулю, дикого кабана, та поєднали страви із ягідними соусами і локальними продуктами. І особливої уваги заслуговують наші десерти, адже ми готуємо їх за рецептами дійсного чемпіона України – кондитера Ігоря Заріцького.

Сет українського сала

5 видів сала, поданих з житніми грінками та трьома чарками горілки

Грибна юшка з дикою качкою та лісовими грибами

Ароматна юшка з карпатськими грибами та м’ясом качки

Деруни з м’ясом кабана

Традиційні деруни, начинені м’ясом кабана з ягідним соусом та сметаною

Ресторація SALO ТК «Буковель» (житлова резиденція №1), с. Поляниця, Івано-Франківська обл.