Rebra BBQ

RebraBBQ logo

Демократичний м’ясний BBQ ресторан у форматі casual food.

Задимлена яловича грудинка біф брискет, свинячі ребра бейбі бек рібс, філе індички, курячі крильця.

Поблизу нижньої станції витягу №5 розташований ресторан Rebra BBQ. Наші шефи навчилися задимлювати м’ясо на кухні ресторану Southside Market у столиці техаської BBQ культури – м.Елджін і презентували смачну новинку буковельським гостям.

+38 (067) 350 66 11

facebook.com/RebraBBQ.Bukovel/

Працюємо з 8:00 до 23:00

Легендарні техаські хіти

Ми досягаємо нереального смаку м’яса завдяки технології приготування Low & Slow, повільно задимлюючи його у нашому власному техаському смокері. Ми додаємо до м’яса тільки три спеції – чорний перець, сіль і трохи кайєнського перцю. Ми самі випікаємо хліб і булки для бургерів, рівняючись на якість американської мережі Shake & Shack. Ми першими привезли в Україну унікальний дров’яний смокер J&R. Завдяки флагманській технології ми можемо щоранку отримувати свіже BBQ м’ясо і підтримувати сталу температуру продукту.

Гарячий задимлений лосось

Ніжне філе лосося з ароматом диму

Біф брискет

Легендарний техаський хіт – задимлена яловича грудинка

Пулд порк бургер

Бургер із соковитою начинкою із задимленої рваної свинини

Ресторан Rebra BBQ, ТК «Буковель» (нижня станція витягу №5, с. Поляниця, Івано-Франківська обл.)

1