Filvarok

Logo_Filvarok

Кулінарний маршрут по Буковелю неодмінно проходить через Filvarok! 
Справжній музей народних традицій, який презентує українську та гуцульську кухню

Українська, гуцульська кухня, страви з мангалу

Filvarok об’єднує 6 закладів у різних куточках ТК «Буковель»: перший — у верхній зоні проживання готельного комплексу «Буковель»; решта — поблизу верхніх станцій витягів №  2R, 5 та 11, поруч із нижньою станцією витягу № 12, а біля нижньої станції витягу № 13 розмістився оновлений «Фільварок Експрес». «Фільварок Експрес» – ресторан швидкого харчування, у якому зберігається неймовірно смачна кухня та високі стандарти обслуговування. Нові технології швидкого приготування та самообслуговування дозволяють гостям економити час, окрім того діють доступні цінові пропозиції. Хоча за дизайном інтер’єру «Фільварки» не схожі між собою (кожному характерне стилізоване старожитнє облаштування житла у різних регіонах України), проте переступивши поріг будь-якого з них, розумієш, що тут зберігають і шанують наше минуле, українські традиції та звичаї.

Графік роботи:

У літній період Filvarok № 2: 9:00—19:00

У зимовий період Filvarok №1: 12:00 — до останнього гостя

Filvarok № 2: 9:00—20:00

Filvarok № 5, 12, 11 : 9:00—16:00

Корчма «Фільварок Експрес» № 13 : 9:00—16:00

Графік роботи Filvarok на вершинах гір залежить від функціонування витягів!

+38 (0342) 59 51 77

+38 (067) 350 66 77

facebook.com/FilvarokUA

Кухня українських Карпат: колоритно та апетитно

Для найвибагливіших гурманів чудовим відкриттям стануть місцеві гуцульські страви — банош із ароматною бринзою і шкварочками, духмяна грибна юшка, вареники, деруни, запечені в горщечках зі сметаною, грибами і ніжною телятиною. До всієї цієї смакоти ідеально підходить фірмова хріновуха, настояна на корені хрону та меду. Також рекомендуємо спробувати страви на мангалі, які є гордістю корчми «Фільварок» та на десерт – фірмові українські налисники із маком та вишнями. А щовихідних на відкритому вогнищі у великому казані готуємо «страву дня» — плов, шурпу або лагман. Піднімайтесь до нас!

вареники

Вареники з м’ясом дикого кабана

Класична українська страва з вареного тіста з начинкою з м’яса дикого кабана

банош

Борщ з рум’яними пампушками з часником

Знаменита перша страва української кухні зі свининою. Борщ подається зі сметаною та пампушками з часником

banosh1

Банош український на вершках

Карпатська страва, приготована з кукурудзяного борошна на вершках

Filvarok ТК «Буковель, с. Поляниця, Івано-Франківська обл. Filvarok №1 (у верхній житловій зоні); № 5, 12, 11, 13 (поруч із витягами № 5, 12, 11, 13); № 2 (біля верхньої станції витягу № 2R)